In Memoriam

Enriqua vom Erpenstein


geboren 17-09-2011 overleden op 25-10-2021


Dochter van Munani's Dutch Diva X Bullweih vom Schandphahl
Je stal mijn hart met 6 weken bij de Vom Erpensteinkennel van Amanda en Rob.

Puppy met het gele bandje. Wat was je leuk en dapper! 10 jaar aan mijn zijde. Door jouw is mijn kennel nieuw leven ingeblazen. Samen nog getraind bij de Rottweiler Werkgroep Veluwe IJsselstreek. Daarna nam Romano het stokje over, wat een mooi koppel waren jullie. Je was een geweldige moeder voor al je pups. Je genoot ten volle van het moederschap. Je kreeg in totaal 48 pups waarvan 8 niet levensvatbaar. 4 grote nest, zelfs 1 van 16 pups. Vol overgave kweet je je van je taak. Al die jaren kreeg je NRV , heerlijk vondt je dat. Je gebit was redelijk versleten an al dat geknaag. Met 5 jaar kreeg je het Aspergillusschimmel in je neus. 2x voor gespoeld geweest, grote ingreep, maar gelukkig herstelde je compleet. Dat was ook de enige keer dat je ziek was. In 2019 kreeg je je laatste nest, Conchita je dochter kreeg 2 jaar later haar eerste nest. Je was daar nog bij, een strenge maar lieve oma was je voor je kleinkinderen. Met Conchita was je 8 poten op 1 buik itt tot je andere dochter Guapa, die vondt je maar niks. Echter in 3 dagen tijd veranderde je van een fitte senior in ziek oudje. Je was opeens rustiger, wilde zelfs niet meer spelen met je dochter Conchita. Op zondag liet je ook je eten staan, je ademhaling was versneld en kortademiger. Op maandag de DA gebeld voor een afspraak, maar de blik in jeogen vertelde mij al dat het echt foute boel was. De afspraak vervroegd, want je verslechterde opeens rap. Bij de DA bleek mijn angst waarheidte zijn, hartfalen. Waarop ik besloten heb je te laten gaan. Je bent rustig ingeslapen in onze armen. Vooraltijd in ons hart en op mijn huid. 


Mijn meisje, lieve schat, rust zacht ;(


Gracias vd Wilde Havana

 

Geboren 06-05-2015

Overleden 11-03-2024

Borstklierkanker

HD en ED vrij

JLPP N/N

 

Moeder: Enriqua vom Erpenstein HD&ED&JLPP N/N

 

Vader: Darco-Boeddha vom Erpenstein HD&ED&JLPP N/N


Guapa is bijna 9 jaar geworden. Voor ons een fijne hond, maar onberekenbaar met vreemde mensen en met honden, dus haar niet ingezet voor de fok.

Ze had al enige tijd kanker, maar heeft het toch nog ruim 2 jaar uitgehouden. Om haar verder leed te besparen is zij op 11 maart ingeslapen, in de armen van Renzo.

Guapa rust zacht.